Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak-Ereğli yolundaki heyelan sonrası çalışmalar devam ediyor

Zonguldak-Ereğli kara yolu üzerinde meydana gelen heyelan sonrası istinat duvarı çalışmaları devam ediyor.
Zonguldak-Ereğli kara yolu üzerinde, Ereğli istikametine giden yolda daha önce meydana gelen heyelan nedeniyle yolda ulaşım tek şeritten sağlanıyor. Heyelan sonrası yolun tekrar güvenli hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Heyelan temizleme çalışmalarının ardından, iş makineleri ve inşaat ekipleri bölgede istinat duvarı yapma çalışmalarını sürdürüyor. İnşaat çalışmalarının bir an önce tamamlanarak yolun yeniden trafiğe açılması planlanıyor.

blank
Haber Merkezi tarafından
08 Nisan, 2025 21:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeyle yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karabük’te uyuşturucu ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 108,85 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen istihbarat ve saha çalışmaları neticesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 Nisan 2025 tarihinde il merkezinde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda durumlarından şüphelenilen A.G. ve R.E.D. isimli şahısların yapılan üst aramasında, daralı ağırlığı 108,85 gram olan sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ile 6 adet kilitli poşet ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürülürken, haklarında Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) ve 191. maddesi (Uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak) kapsamında adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan R.E.D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.