Zonguldak’ta zincir mağazada yaşanan indirim yoğunluğu görenleri hayrete düşürdü.
Zonguldak Gazipaşa Caddesinde zincir mağazada bugün yüzde seksen indirim yaşandı. İndirimi duyan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mağazanın önüne gelerek açılmasını bekledi. Zaman zaman mağaza önündeki kuyruk kaldırıma kadar taştı. Mağazanın açılmasıyla birlikte vatandaşlar mağazaya akın etti. Vatandaşlar kendilerine uygun ve kaliteli ürünü alabilmek için bir birleriyle yarıştı.
Yaşanan yoğunluğu mağaza dışında vatandaşlar şaşkın gözlerle izledi.


Zincir mağazada yüzde seksen indirimi duyan koştu
Çay bahçesinde bulunan yavru karaca doğraya bırakıldı
Artvin’de çay hasadı yapan işçiler tarafından bulunan yavru karaca, kısa süreli bakımın ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.
Artvin’in Hopa ilçesine bağlı Pınarlı Köyü’nde çay hasadı yapan işçiler, bahçede yalnız halde bulunan yavru karacayı fark etti. Bir süre çevrede inceleme yapan işçiler, yavru karacanın annesini göremeyince aç kalmış olabileceğini düşünerek bakımını üstlendi. Sütle beslenen yavru karacanın karnı doyuruldu. Daha sonra annesinin yakınlarda olabileceği ihtimalini değerlendiren işçiler, yavru karacayı bulunduğu bölgedeki doğal yaşam alanına bıraktı. İşçilerin bu kararı kısa sürede sonuç verdi. Bir süre sonra bölgeye gelen anne karacayı gören işçiler, yavrunun annesiyle yeniden buluşmasına tanıklık etti.

