Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2018 13:45 tarihinde yayınlandı
0

Yurt Müdürlerine “Barınma Hizmetleri Yöneticiliği”  kursu

Karabük Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KABUSEM) tarafından Karabük’teki yurt müdürlerine ‘Barınma Hizmetleri Yönetimi’ kursu verildi. Milli Eğitim Bakanlığının yurt yöneticilerine zorunlu kıldığı eğitime 32 yurt müdürü katılarak sertifikalarını aldı. Katılımcılar sertifikalarını Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’ın elinden aldı.

“KABÜSEM’DE BİRÇOK KESİME HİTAP EDEN ÇOK FARKLI KURSLAR VERİLİYOR”

Katılımcılara sertifikalarını vermek üzere törene katılan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat KABÜSEM’de çok farklı kurslar olduğunu belirterek,” Sadece üniversitede değil, üniversite dışında da birçok kesime hitap eden mesleki kurslar burada veriliyor. Bunlardan birisi de bugün sertifika törenine geldiğimiz yurt müdürlerine verilen ‘Barınma Hizmetleri Yöneticiliği’ eğitimi. Sertifikaların katılımcılara hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

“BELGESİ OLMAYANLAR YURT MÜDÜRLÜĞÜ YAPAMAYACAK”

Eğitimin toplamda 130 saat sürdüğünü belirten KABÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Sur, ilkini verdikleri bu eğitime toplamda 32 kişinin katıldığını, ikinci eğitimi ise 5 Mart tarihinde başlatmayı düşündüklerini ifade etti. Bundan sonraki süreçte İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bu belgeleri yurt müdürlerinden isteyeceğini söyleyen Sur,” Bu belgeleri olmayanlar müdürlük yapamayacak. Dolayısıyla bu kurslar daha önemli hale gelecek.” diye konuştu. Eğitimin beş hafta sürdüğü bilgisini de veren Sur, ”Eğitimleri Karabük Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan öğretmenler verdi. Bugünde Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat ile sertifikalarını vermez üzere buradayız.” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan trafik ekiplerine basari belgesi ZcgtJVfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi

Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.

Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin