Eskipazar ilçesinde, içerisinde 6 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü kontrolden çıkarak bir evin bahçe duvarına çarptı. Yaralananın olmadığı kazada yolcular başka bir otobüsle yollarına devam etti.
Edinilen bilgiye göre kaza, öğlen saatlerinde Karabük – Ankara karayolunun Aşağı Mermer Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Karabük’ten İzmir’e giden İsmet Kurt yönetimindeki 41 H 4177 plakalı yolcu otobüsü, zeminin ıslak ve kaygan olması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir evin bahçesine daldı. Evin bahçesindeki duvara ve ağaca çarparak durabilen otobüsün sürücüsü ile birlikte 5 yolcu kazadan yara almadan kurtuldu. Yolcular daha sonra başka bir otobüsle yollarına devam etti.


Yolcu Otobüsü Yoldan Çıktı
Kenan Yılmaz ve ekibi sahada
Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve ekibi, yetkili oldukları işyerlerini ziyaret ederek emekçilerin sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yılmaz, son olarak KARDEMİR bünyesindeki işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde çalışanların talepleri, çalışma koşulları ve iş hayatına dair yaşanan sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İşçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Kenan Yılmaz, sendika olarak her zaman emekçinin yanında olduklarını belirterek, çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretler sırasında çalışanlar da sorunlarını doğrudan sendika yönetimine iletme fırsatı bulurken, Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

