Yolcu Minibüsü Şarampole Devrildi: 7 Yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Kasım, 2022 13:43 tarihinde yayınlandı
0
0

Yolcu Minibüsü Şarampole Devrildi: 7 Yaralı

Karabük’te karayolunda içerisinde 10 yolcunun bulunduğu minibüs yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza da 7 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Ovacık ilçesinde meydana geldi. İlçeden Karabük’e seyir halinde olan Satılmış Eroğlu (57) idaresindeki 78 M 9513 plakalı yolcu minibüsü Ovacık- Karabük karayolunun Sülük köyü mevkiinde yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kaza sonrası yan yatan minibüs içeryolcu minibusuisindeki yolcular arka ve ön camı kırarak içerden kendi imkanları ile çıkarak 112 Çağrı Merkezinden yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine Jandarma ve ambulanslar sevk edildi. Kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan yaralılardan, Hamdi Erçin (64), Sami Öter (77), Hanım Öter (77), Hanife Eroğlu (67), Songül Eroğlu (30), Uğur Güneri (33) ve Necdet Eren (60) ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altın alındı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Eroğlu ile birlikte Satı Akca (57), İsa Eroğlu (37) ve Satılmış Eryüksel (68) ise olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Kaza ile ilgili Jandarma ekipleri soruşturma başlatırken, minibüs sürücüsü Satılmış Eroğlu, aracın bir anda kaydığını ve şarampole devrildiğini söyledi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin