Yenice Belediyesi tarafından ilçedeki parklarda başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında çocuk oyun grupları yenilenirken, spor aletleri modernize ediliyor ve oyun alanlarının güvenliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler gerçekleştiriliyor.
Yenice Belediye Başkanı Serttaş Karakaş, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, çocukların daha güvenli ve nitelikli alanlarda vakit geçirmesini amaçladıklarını belirtti.
Başkan Karakaş, “Çocuklarımız için daha güzel parklar, daha mutlu yarınlar. İlçemizdeki parklarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Yeni oyun grupları, modern spor aletleri ve daha güvenli oyun alanlarıyla parklarımızı çocuklarımız için daha keyifli hale getiriyoruz” dedi.
Parkların yalnızca çocuklar için değil, gençler ve vatandaşlar için de kullanılabilir alanlar haline getirildiğini ifade eden Karakaş, “Çocuklarımızın gönüllerince oynayabileceği, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın keyifle spor yapabileceği alanlar oluşturuyoruz. Çünkü geleceğimizin mutluluğu, çocuklarımızın yüzündeki tebessümle başlıyor” ifadelerini kullandı.
ÇOCUK DOSTU YAŞAM ALANLARI
Yenice Belediyesi’nin park ve yeşil alanlardaki çalışmalarının önümüzdeki süreçte de sürdürüleceği belirtilirken, ilçede daha güvenli, modern ve çocuk dostu yaşam alanlarının oluşturulmasının hedeflendiği kaydedildi.
Belediye Başkanı Serttaş Karakaş, “Daha güzel, daha güvenli ve çocuk dostu bir Yenice için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.
