Reklam
Reklam

Yakakent’te gün batımı: Karadeniz’in kartpostallık manzarası

yakakentte gun batimi karadenizin kartpostallik manzarasi XcDtOTCH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Temmuz, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’un Karadeniz’e kıyısı olan hoş ilçesi Yakakent’te gün batımı, tabiat ile iç içe imgeler sunuyor. Kıyı boyunca bir ortaya gelen vatandaşlar, güneşin denize kavuştuğu o anları izleyerek günün yorgunluğunu atıyor.

14 kilometre uzunluğundaki kıyısıyla dikkat çeken Yakakent, yeşil ile mavinin buluştuğu eşsiz tabiatı sayesinde hem yerli hem yabancı ziyaretçilerin uğrak noktaları ortasında yer alıyor. Bilhassa yaz aylarında ağır ilgi gören ilçe, gün batımı saatlerinde görsel bir şölene konut sahipliği yapıyor.

Gün batımını izlemek isteyen vatandaşlar, kıyıda yürüyüş yaparak hem tabiatla baş başa vakit geçiriyor hem de cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştiriyor. Kıyıdaki kafe ve restoranlar da bu görüntüye karşı keyifli dakikalar sunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin