Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın koltuğunu devrettiği 4. sınıf öğrencisi Talha Bozan, güvenlik tedbirleri için İl Emniyet Müdürünü, okullardaki spor imkanlarının artırılması için Gençlik ve Spor İl Müdürünü telefonla arayarak talimatlar verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Bolu Valisi Erkan Kılıç, makam koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Talha Bozan’a devretti. Makama oturma fırsatı verdiği için Vali Erkan Kılıç’a teşekkür eden çocuk Vali Talha Bozan, güvenlik tedbirleri için İl Emniyet Müdürünü, okullardaki spor imkanlarının artırılması için Gençlik ve Spor İl Müdürünü telefonla arayarak talimatlar verdi. Çocuklar ile bir süre daha sohbet eden Vali Kılıç, günün anısına çocuklara çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.


180
Vali’nin koltuğuna oturdu, talimatlarını verdi
373
Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı
Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.
Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

