Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
23 Aralık, 2023 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Vali Yavuz’un Şehit Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz Şehit Piyade Er Adem Yavru’nun Annesi Gülfer Yavru’yu Evinde Ziyaret Etti.

Süreyya Yavuz, Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ile birlikte 27 Temmuz 1994 tarihinde şehit olan Piyade Er Adem Yavru’nun Annesi Gülfer Yavru ve şehidimizin kardeşlerini evinde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Gülfer Yavru,  Süreyya Yavuz’a nazik ziyareti için teşekkür etti.

Devlet, millet ve bu vatan için canını feda eden kahramanların aileleriyle her daim dayanışma içinde olunacağının altının çizildiği ziyaret; şehitlerimizin ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizin aziz ruhlarına ithafen okutulan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sona erdi. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
2026 yili yas cay taban fiyati 35 tl oldu 1ZI1HvlH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

2026 yılı yaş çay taban fiyatı 35 TL oldu

AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır” dedi.

Geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonrasında dönemin Tarım ve Hayvancılık Bakanı tarafından açıklanan yaş çay taban fiyatı bu yıl AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu tarafından açıklandı. Meclis kürsüsünde söz alan Milletvekili Mertoğlu, 2025 yılında 25 TL olarak açıklanan yaş çay taban fiyatının bu yıl 35 TL olduğunu dile getirdi. Mertoğlu, “AK Parti Rize Milletvekili yaş çay taban fiyatını meclis kürsüsünden açıkladı. Mertoğlu, “2026 yılı yaş çay alım fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. ÇAYKUR tarafından gerekli açıklama bilahare yapılacaktır. Yıllık enflasyon oranının üzerinde yapılan bu artışla birlikte üreticimizin alın teri korunmuş, çay müstahsillerimizin yanında olunduğu bir kez daha ortaya konmuştur. Çay; Rize ve bölgemiz için sadece bir tarım ürünü değil; emeğin, bereketin ve geçimin adıdır. Her zaman üreticimizin yanında olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çay üreticilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin