Reklam
Reklam
6780fe97df111
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
10 Ocak, 2025 14:04 tarihinde yayınlandı
0

Vali Mustafa Yavuz Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Karabük’te görev yapan yazılı, görsel ve dijital medya mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda Vali Mustafa Yavuz ile bir araya geldi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, basın mensuplarının toplumun doğru, hızlı, objektif, güvenilir ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesindeki hayati rolü vurgulandı.

Programda konuşan Vali Mustafa Yavuz, gazeteciliğin önemli bir kamu görevi olduğunu belirterek, “10 Ocak, basın çalışanlarının geçmişten bugüne sürdürdükleri mücadelenin anlamını hatırladığımız özel bir gündür. Özellikle 1960’larda yaşanan süreçte gazetecilerimizin ‘Daima Halkın Hizmetindeyiz’ manşetiyle çıktıkları Basın Gazetesi’nin ilk sayısı, basının halkımız adına üstlendiği büyük sorumluluğu gösteriyor. Gazeteciler, her zaman yalnızca toplumu bilgilendirmekle kalmayıp, fedakarca görev yaparak demokrasinin temel taşlarından biri olmuşlardır” dedi.

Gazetecilerin her koşulda ve zor şartlar altında özverili bir şekilde görev yaptığını vurgulayan Vali Yavuz, “İyi günde, kötü günde, savaşta ve afette hep halkımızın hizmetindeydiniz. Karabük’te göreve başladığımız günden itibaren şahit olduğumuz gibi, yaşanan her olay karşısında sizlerin sahada hızla haberin peşinden koştuğunuzu görüyoruz. Bu süreçte ‘Daima Halkın Hizmetindeyiz’ anlayışını, meslek ilkeleri çerçevesinde başarıyla temsil ediyorsunuz” şeklinde konuştu.

Vali Yavuz, gazetecilerin demokrasinin güçlenmesine katkılarından dolayı teşekkür ederken, gazetecilik mesleğinin toplumun ihtiyaçlarını karşılayan bir “fikir işçiliği” niteliği taşıdığına dikkat çekti. Vali Yavuz, sözlerini “Halkın haber alma hakkını koruma mücadelenizdeki azminizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyor; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum”  diyerek tamamladı.

Basın mensupları, kendilerini bu özel günde davet eden Vali Mustafa Yavuz’a teşekkürlerini ilettiler. Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişinin yaşandığı program, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

6780fea32eecb
Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin