Vali Mustafa Yavuz Eflani'de İncelemelerde Bulundu - Karabük Haber Postası
66ab56fa23c57 jpg
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
01 Ağustos, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Mustafa Yavuz Eflani’de İncelemelerde Bulundu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz İlçe ziyaretlerine devam ediyor.  Vali Yavuz’un ilçe ziyaretleri kapsamında son durağı Eflani İlçesi oldu. Vali Yavuz Eflani’de ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti.  Vali Yavuz, Kaymakamlık önünde Kaymakam Mesut Akın, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç ile ilçe müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakam Mesut Akın’dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Yavuz, Kaymakam Akın’a teşekkür ederek; çalışmalarında kendilerine başarılar diledi ve Eflani’de  yürütülen çalışmaların bizzat takipçisi olunacağını söyledi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Vali Mustafa Yavuz Kaymakamlığın ardından  Mahalli İdareler Seçimleri’nde Eflani Belediye Başkanlığı görevine seçilen Hüsnü Akın’a, “Hayırlı Olsun” ziyareti’nde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, Belediye Binası girişinde Belediye Başkanı Hüsnü Akın ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

Vali Yavuz, Belediye Başkanlığı görevinin, kendisine ve Eflani ilçesine hayırlı olmasını temenni ettiği Hüsnü Akın’a; Eflani ilçesinin kadim tarihi, doğal güzellikleri ve göletleri ile Karabük’e  değer kattığını vurguladı.

Vali Yavuz, Eflani ilçenin gelişmesi ve kalkınması adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek; “Eflanili hemşehrilerimizin her zaman yanındayız.” şeklinde konuştu.

 VALİ YAVUZ, EFLANİ GENÇ OFİSİ ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Yavuz, Eflani ilçesi ziyaretleri kapsamında Eflani Genç Ofisi’ni ziyaret etti.

Eflani Genç Ofisi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mustafa Yavuz, yetkililerden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

vALİ yAVUZ, Ofis’te; gençlerin gelişimine katkı sağlamak, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına destek olmak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikler hakkında çocuklar ve gençlerle sohbet ederek görüş ve önerilerini aldı.

Genç Ofis’te gerçekleştirilen; spor, sanat, kültür ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Mustafa Yavuz, gençlerin bu tür aktiviteler aracılığıyla kendilerini geliştirmelerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Ayrıca; gençlerin geleceğe daha güvenli ve donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak adına Valilik olarak Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislere verdikleri önemi vurguladı.

VALİ YAVUZ, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali  Mustafa Yavuz,  Eflani ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret eden Vali Mustafa Yavuz, kendilerine bereketli kazançlar dileyerek; ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Valilik Makamının her zaman esnafın  yanında olduğunu belirten Vali Mustafa Yavuz, “Kapımız ve gönlümüz sizlere her daim açık.” mesajını iletti.

Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Mustafa Yavuz, dilek, ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek; “Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla mümkün olduğunca bir araya gelmeye çalışıyoruz. Onlara en iyi hizmeti verme adına gayret gösteriyoruz. Hazırlanarak uygulamaya konulan projelerimizle vatandaşlarımıza dokunmaya çalışıyoruz Bu projeler kapsamında çok güzel ve önemli geri dönüşler alıyoruz. Yönetim anlayışımızın temellerinden birini oluşturan “vatandaş odaklı yönetimi” hayata geçirmeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Vali Mustafa Yavuz’a, Eflani Kaymakamı Mesut Akın, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve İl Genel Meclis Üyeleri Mesut Aydın ve Ahmet Koç eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin