Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2018 10:51 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel’in eşinden Engelli ailelere ziyaret.

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 2 engelli aileye misafir oldu.

İlk olarak,   Miray Çetinkaya’yı ziyaret eden Özlem Aras Gürel daha sonra Safranbolu İlçesinde oturan Sevim Doğan’ı evlerinde ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günlerini kutladı. Ailelerle bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel, “Devletimiz engelli vatandaşlarımız için önemli düzenlemeler yaparak onlara her konuda destek olmaya çalışmaktadır. Biz de her fırsatta ailelerimizi ziyaret ederek onların sorunlarının çözümünde katkıda bulunacağız” dedi.

Yapılan ziyaretten memnun olan aileler  Özlem Hanımefendiye teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Özlem Aras Gürel’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin