Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Aralık, 2018 13:55 tarihinde yayınlandı
0

Vali Gürel ve eşi koruyucu ailelerle bir araya geldi

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’in ev sahipliğinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından çeşitli nedenlerle öz ailesi yanında bakımları sağlanamayan çocukların aile ortamlarında eğitim, bakım ve yetiştirilme sorumluluğunu kısa veya uzun süreli olarak,  gönüllü Koruyucu Ailelik yapan aile ve çocuklarla tanışmak için kahvaltı programında bir araya geldi.

Tanışma toplantısına; Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’in yanı sıra Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ve eşi, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ve Eşi, şube müdürleri, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

Çocuklarla ve ailelerle yakından ilgilenen Özlem Aras Gürel, çocuklarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi. Programın son bölümünde çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Gürel, “Devletimizin önceliği, dezavantajlı gurupların toplum içerisinde sorunsuz bir şekilde yaşamasını sağlamak, sağlıklı bir toplum inşa etmektir.  Değişik sebeplerle aileleri sorun yaşayan bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Sizlerin himayesinde, aile ortamında, sevgiyle,  toplumun içerisinde yetişen bu çocuklar, sizler sayesinde geleceğe ümitle bakmamızı sağlayacak pırıl pırıl gençler olarak yetişiyorlar. Bu gençlerimizle beraber ülkemizin geleceği çok parlak olacak. Ben sizlere özellikle teşekkür etmek istiyorum, çünkü çok önemli bir işlev görüyorsunuz. Bu çocukların aile ortamında yetişmesi gerekir, geleceğe iyi hazırlanması ve özellikle sevgiden yoksun yetişmemesi gerekir, onu da sağlayan ve sağlayacak olan sizlersiniz. Önümüzdeki etkinliklerde görüşmek üzere çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.”diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 13
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 10:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te araçtaki 2 kişiyi böyle darbettiler

 Karabük’te bir grup tarafından araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen nedenle bir grup ile araçta bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada araçtaki 2 kişi defalarca kapıları açılarak darbedildi. Çevrede bulunan vatandaşlar kavgayı ayırırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kavgaya karıştığı belirlenen şahıslar polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, darp anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin