Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Uyuşturucuyu tır aküsüne saklamışlar

TEM Otoyolu Bolu geçişinde durdurulan tırda narkotik köpeği ’Pako’ ile yapılan aramalarda, tırın aküsüne gizlenmiş 22 kilo 100 gram toz esrar ve 83 bin 824 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu’nda uygulama yaptı. Uygulama çerçevesinde bir tır durduruldu. Tırda narkotik köpeği Pako ile arama yapıldı. Aramalarda, tırın aküsünün içinde 22 kilo 100 gram toz esrar, 14 kilo 250 gram ağırlığında 83 bin 824 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Tırda bulunan İ.D. (33) ve Libya uyruklu K.A. (40) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin