Reklam
Reklam
uydum turist cocuga AnxUkXPO jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Temmuz, 2024 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Uydum turist çocuğa…

Trabzon’da Atatürk Köşkü’nü ziyaret eden bir Arap çiftinin küçük oğullarının ayakkabısını çıkartarak köşkten içeri girdiğini gören yerli ve yabancı turistler köşke bu şekilde girildiğini düşünerek aynısını yapınca ortaya tebessüm ettiren görüntüler çıktı.

Trabzon’un önemli tarihi ve turistik mekanlarından Atatürk Köşkü, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret ediliyor. İç ve dış cephesinde yapılan onarımların ardından ziyaretçi akınına uğrayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesindeki 134 yıllık Atatürk Köşkü Arap turistlerin de ilgisini çekiyor.

Arap turistler köşke ziyaretlerinde zaman zaman ilginç görüntülerin oluşmasına da neden oluyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde köşkü gezmeye gelen Arap çiftin küçük oğulları ayakkabısını çıkartarak köşkün ana kapısından içeriye girdi. Çocuğun bu hareketini gören ailesi de ayakkabılarını çıkartarak köşkten içeriye girince köşkü ziyarete gelen diğer yerli ve yabancı turistler de aynısını yaptı. Köşkün girişinde biriken ayakkabılar ilginç görüntüler oluştururken, o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda cikan yanginda cami kullanilamaz hale geldi 1auyXhhr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan yangında cami, gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Olay, Daday ilçesi Kayı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köy camisinde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Camiden yükselen dumanları fark eden vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine, olay yerine Daday, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinden ekipler ile Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazözler sevk edildi.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle yangın diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, yarım asırlık cami ile gasilhane ve yemekhane kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili bilgi veren Kayı Köyü Muhtarı İbrahim Terzi, “Camiye gelip itfaiyeyi aradık. İtfaiye ile Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı ekipler geldi, müdahalede bulundu. Camimiz, 1976 yılında yapılmıştır. Caminin yanında morg ve yemekhane var. Onlar da zarar gördü, hepsi yandı. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Yangın kontrol altına alındı ama soğutma çalışmaları sürüyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin