Reklam
Reklam
universite kaydi icin ciktiklari yolda yanarak can verdiler ZJi7ulIs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Üniversite kaydı için çıktıkları yolda yanarak can verdiler

Karabük’ün Eflani ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sıkıştıkları arabada yanarak can veren ailenin üniversite kaydı için Çorum’dan yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza, dün akşam saat 18.00 sıralarında, Şenyurt köyü Eflani-Daday kara yolu Kababayır geçidi mevkiinde meydana geldi. Yaşar Yarış (44) yönetimindeki 19 DU 827 plakalı arabası ile Eflani istikametinden Daday istikametine seyir halinde iken, karşı istikametten gelmekte olan Mustafa Oğuz (43) yönetimindeki 78 AAG 799 plakalı arabayla baş başa çarpıştı.

Çarpışmanın tesiriyle araçlar alev alırken, kazada şoför Mustafa Oğuz ile arabada yolcu olarak bulunan Yusuf Oğuz (15), Ömer Faruk Oğuz (10), Nezahat Oğuz (39) ile öteki arabada bulunan Halil Yarış (18) yaralanırken, araba şoförü Yaşar Yarış (44), kızı Zeynep Yarış (16) ve annesi Zeynep Yarış (64) araba içinde yanarak feci halde hayatını kaybetti.

Çorum’dan üniversite kaydı için yola çıkmışlar

Meydana gelen feci kazada Yaşar Yarış, oğlu Halil Yarış’ı üniversiteye kaydetmek için yanında annesi Zeynep Yarış ve kızı Zeynep Yarış ile birlikte Çorum’dan yola çıktıkları ve dönüş yolunda kaza geçirdikleri belirlendi. Kazada araba içinde sıkışarak çıkan yangın sonucu yanarak hayatını kaybeden Yaşar Yarış, Zeynep Yarış ve Zeynep Yarış’ın cansız vücutları otopsi ve DNA testi yapılmak üzere Ankara İsimli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Yarış ailesinin buradaki süreçlerinin akabinde cenazeleri toprağa verilmek üzere Çorum’a gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan, kazadan yaralı olarak kurtulan 5 kişinin tedavisi ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin