Karabük Postası tarafından
28 Eylül, 2018 14:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Türkiye Off-road şampiyonasına Karabük’ten ekip katılıyor 

Denizli’de 28-29 Eylül tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak yarışmasına Karabük’ten de bir ekip katılıyor. Merkezefendi ilçesinde gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek olan Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. Ayak yarışmasında Karabük’ü KARDOFF Kulübünden Mehmet Vurulmuş ve Mehmet Gözetleyen temsil edecek. Yarın saat 12:30’da başlayacak olan yarışın ilk gününde yarışmacılar Ömer Halisdemir’in adını taşıyan orman etabını geçecek. Yarışmacılar mücadelenin ilk gününde 46 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 49 kilometre yol kat edecek. Yarışmanın ikinci gününde ise Merkezefendi etabıyla başlayacak olan yarışta seyirci etabı yapılacak. Göveçlik-Yeşilyayla Yolu üzerinde 3’üncü kilometresinde bulunan etap bu yıl da seyircilerin favorisi olacağı belirtilirken 5.5 kilometrelik Merkezefendi seyirci etabı 3 defa geçildikten sonra yarışmanın ödül töreni yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da yaşlı adamın canice öldürülmesiyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi

Çorum’da cesedi parçalanmış halde bulunan 76 yaşındaki Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Zanlının, yaşlı adamı bağ evinde öldürdükten sonra üzerine benzin döküp yaktığı ve ardından cesedi parçalayıp dere yatağına attığını itiraf ettiği öğrenildi.
Çorum’da 6 gün boyunca kayıp olarak arandıktan sonra, parçalanmış cesedi dere yatağında bulunan 76 yaşında Ali Osman Kaya’nın ölümüyle ilgili, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, gözaltı sayısı 4’e yükseldi. Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde gözaltına alınan Ali Osman Kaya’nın komşusu A.F.K.’nin ardından, ağabeyi A.K., babası Y.K. ve akrabası H.A. da gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri süren A.F.K.’nin ifadesinde, "küfür sebebiyle tartıştıkları Kaya’yı birlikte gittikleri bağ evinde tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra, cesedini benzin döküp yaktığını ve parçalara ayırdığını söylediği öğrenildi. A.F.K.’nin cesedin bulunmaması için ormanlık alandaki dere yatağına attığını söylediği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin