Gerçekleştirdiği etkinlikler ile Karabük’te her kesime ulaşıp bir araya getirmeye gayret eden Türk Ocakları Karabük Şubesi, 5. Geleneksel İftar Programı’nı gerçekleştirdi.
Düzenlenen iftar yemeğine, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Karabük Haddeciler Birliği Başkanı Nazım Çapraz, siyasi parti il başkanları sanayici ve iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Türk Ocakları Karabük Şube Başkanı Doç. Dr. Taşkın Deniz, Türk’le ve Türklükle sıkıntısı olmayan herkese kapılarının, sofralarının ve gönüllerinin her daim açık olduğunu söyleyerek, “ Yeter ki kişi kapıdan Allah rızası için girsin. Çünkü biliriz ki inancımız gereği o kişiden ne ocağımıza ne de bizlere zarar gelmez. Son yıllarda aziz milletimizin ve devletimizin yaşadığı sıkıntılar hepimizin ortak değeri olan vatan, millet, devlet, bayrak ve kültür kavramları konusunda Türk milliyetçiliğinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Çünkü bu kavramlar ortak değerlerimizdir ve siyaset üstüdür. Hepimiz siyasi çıkarlarımızı ve dünyalık hırslarımızı bir kenara bırakarak bu kavramlara sahip çıkmalı ve bu kavramlar üzerine Türk milliyetçisi gençler yetiştirmeliyiz. Bunu gerçekleştirirken sloganlara dayalı söylemleri bırakmalı, dünyanın hangi coğrafyasında bir Türk bile yaşıyorsa o coğrafyaya ulaşacak akla ve mantığa dayalı milli ve bilimsel projeler ortaya koymalıyız. Aziz Türk milletinin her ferdi bunu yapabilecek kudrettedir. Bundan yana şüphemiz yoktur. Çünkü Türk feraset, basiret ve azimet sahibi kişidir. Türk akıl ve mantığı ile liyakat ve istişareyi temel alarak Hak adına Hakkaniyet yolunda adaletle İslamiyet’e ve insanlığa hizmet edendir” dedi.


Türk Ocakları 5. geleneksel iftar programında bir araya geldi
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.


