Trendyol Süper Lig’in 7. hafta maçında Y. Samsunspor, sahasında Gaziantep FK’yı ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası Gaziantep FK’nın 2-0’lık üstünlüğüyle geçti.
Trendyol Süper Lig’in 7. hafta maçında Y. Samsunspor, sahasında Gaziantep FK’yı ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası Gaziantep FK’nın 2-0’lık üstünlüğüyle geçti.
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İl Merkezi ve İlçelerde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.
38 Ekip ve 101 personelin görev aldığı huzur ve güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, eksikliği tespit edilen 31 araca da cezai işlem uygulandı.
Yapılan uygulamalara İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Müdür Köse, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için tüm görevlilerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği ve şehrimizde mevcut huzur ve güven ortamının artarak devamı için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Öztürk)
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri denetim faaliyetleri çerçevesinde hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıl hapis cezası ile yakalama kararı bulunan ve açık cezaevinden firar ettiği tespit edilen K.K.’yı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların vatandaşlar arasında rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini belirtti. (İHA)
Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtınanın ardından hava şatlarının normale dönmesi ile yeniden denize açılan balıkçılar, tonlarca hamsiyle limana döndü.
Kastamonu’nun sahil ilçelerinde etkili olan fırtına, hayatı olumsuz etkilerken balıkçıların da sezona ara vermesine sebep olmuştu. Fırtınanın ardından hava şartlarının normale dönmesi ile balıkçılar avlanmak için yeniden denize açıldı. Karadeniz’de avlanan balıkçılar, tonlarca hamsiyle limana döndü.
Limana dönen balıkçılar, limanda bekleyen kamyonlara yüklediği hamsi dolu kasalar, çevre illere ve fabrikalara gönderildi.