Reklam
Reklam
sed
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Haziran, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük D30 Karayolundaki Gizli Tehlike

Karabük’ün tarihi ilçesi Safranbolu ile Karabük şehir merkezi arasında yer alan Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nda, trafik güvenliğini tehdit eden bazı kaldırımlar gizli tehlike oluşturuyor.

Özellikle bağlantı yollarının kesiştiği ve hastane önündeki kaldırımların ciddi tehlike oluşturduğu görülüyor.

ÇÖKEN KALDIRIMLAR VE TRAFİK TEHLİKESİ
Bazı kaldırımların çökmesi ve yol seviyesine inmesi, sürücülerin ve yayaların güvenliğini riske atıyor. Ayrıca, kaldırımların ve kenar çizgilerinin belirgin olmaması, trafikte karışıklığa ve kazalara davetiye çıkarıyor. Bu nedenle, duyarlı sürücüler tarafından bulvardaki kaldırımların yenileme ve bakım çalışmalarının bir an önce başlatılması çağrısında bulunuldu.

YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ SIRA KALDIRIMLARDA!
Son haftalarda, yol üzerindeki çok yönlü şeritlerin sınırlarını belirleyen beyaz çizgilerin yenileme çalışmaları hız kazandı. Vatandaşlar, özellikle hastane önündeki kaldırımların güvenli hale getirilmesiyle ilgili acil adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

YAYALAR VE SÜRÜCÜLER ENDİŞELİ
İlçede yaşayan vatandaşlar ve sürücüler trafikte yaşanabilecek tehlikelerin önlenmesi adına çalışmaların ivedilikle tamamlanmasını talep ediyor. Güvenli ulaşım için yol ve kaldırımların bakım ve onarım çalışmalarının hızlandırılması büyük önem taşıyor.

YETKİLİLERDEN ÇÖZÜM VE İVEDİ MÜDAHALE ÇAĞRISI
Karabük ve Safranbolu arasında yer alan D30 Karayolundaki kaldırımların yenilenmesi vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli tüm önlemlerin ivedilikle alınması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda silahli saldiri duzenlenen is yerinde kimyasal sizinti 3rwL5eKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin