blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ocak, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Traktörle otomobilin çarpıştığı feci kaza kamerada

Bolu-Mudurnu kara yolunda traktör ile çarpışarak savrulan araba, park halindeki tıra çarparak durabildi. 2 kişinin yaralandığı kaza anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolu Abant Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mudurnu’dan Bolu’ya seyir halindeki İ.T. yönetimindeki 41 BS 674 plakalı traktör, benzinliğe dönmek isterken tıpkı istikamette seyreden S.E. yönetimindeki 06 BFP 726 arabayla çarpıştı. Çarpmanın tesiri ile araba, benzinlikte park halinde duran 14 ACH 744 tıra çarparak durabildi. Meydana gelen kazada arabada bulunan 2 kişi yaralandı. Traktör şoförü ve arabada bulunan öbür 3 kişi ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada araba ve traktör hurdaya dönerken, tırda maddi hasar oluştu.

Kaza anbean kamerada

Meydana gelen kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan imajlarda, traktörün dönüş yapmak istediği bu esnada gerisinden gelen arabanın duramayarak çarptığı görüldü.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
blank
Asuman Doğan tarafından
20 Ocak, 2025 14:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Soğuksu’da 866 Konutluk Dev Proje Başladı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Soğuksu Mahallesi’nde yapımına başlanan 3. Etap TOKİ projesi inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bölgenin çehresini değiştirecek proje kapsamında 866 konut, 53 işyeri, cami, Kur’an Kursu, sosyal donatı alanları ve altyapı çalışmaları yer alıyor.

SOĞUKSU’DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin inşaat alanında ziyaret esnasında açıklamalarda bulunarak Soğuksu Mahallesi’nde yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

AK Parti Karabük Milletvekili Keskinkılıç ise Soğuksu 3. Etap TOKİ Projesi’nin, Karabük’ün geleceği için atılan çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’da, proje çalışmalarının her aşamasında destek vereceklerini belirterek, Karabük’ün kentsel dönüşüm alanındaki en önemli adımlarından biri olduğunu söyledi.

Projenin AK Parti’nin insan odaklı siyaset anlayışının bir yansıması olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı Salt’ta Türkiye Yüzyılı vizyonları doğrultusunda Karabük’ü geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

TOKİ tarafından yapılan Soğuksu 3. Etap projesi, modern yaşam alanları ve sosyal imkanlarıyla Karabük’te önemli bir değişim başlatacak. 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, işyerleri, cami, çocuk parkları ve diğer sosyal donatılarla bölgenin en önemli yaşam merkezlerinden biri olması hedefleniyor.

blank

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.