Karabük Belediyesi Akıllı Vezne Ağıyla Hizmeti Yaygınlaştırıyor - Karabük Haber Postası
444
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
20 Haziran, 2025 15:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi Akıllı Vezne Ağıyla Hizmeti Yaygınlaştırıyor

Karabük Belediyesi, vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla Akıllı Vezne sayısını artırarak hizmet erişimini genişletti.

Artık vatandaşlar, belediye ödemelerini kentin 6 farklı noktasına kurulan akıllı veznelerden 7 gün 24 saat kolayca gerçekleştirebilecek.

Üç Yeni Noktada Hizmet Başladı

Yeni kurulan akıllı vezneler şu adreslerde hizmet vermeye başladı:

  • 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi (Muhtarlık yanı)
  • Hürriyet Mahallesi (Köprübaşı Camii yanı)
  • Ömer Lütfü Özaytaç Caddesi (Zübeyde Hanım Kütüphanesi altı)

Bu yeni noktalarla birlikte, mevcutta hizmet veren Merkez Belediye Binası, 100. Yıl Kitap Kafe ve 5000 Evler Emekliler Evi’ndeki akıllı veznelerle birlikte toplam 6 noktada kesintisiz hizmet sunuluyor.

7/24 İşlem İmkânı

Vatandaşlar, akıllı vezneler aracılığıyla su faturası, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi gibi birçok ödemeyi sıra beklemeden ve mesai saatlerine bağlı kalmadan gerçekleştirebiliyor. Ayrıca kartlı su sayaçlarına yükleme işlemleri de bu veznelerden yapılabiliyor.

Karabük Belediyesi yetkilileri, dijital çözümlerle vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin