Reklam
Reklam
trabzonsporun yeni transferi wagner pina trabzona geldi UK5Zsudy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Haziran, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’un yeni transferi Wagner Pina, Trabzon’a geldi

Trabzonspor’un yeni transferi Portekizli futbolcu Wagner Pina, gece saatlerinde Trabzon’a geldi.

Trabzonspor’un, Portekiz temsilcisi Estroil’den takımına kattığı 22 yaşındaki sağ bek Wagner Pina, Trabzon’a geldi. Havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Pina, yeni bir maceraya atılmak için hazır olduğunu belirtti. Wagner Pina, “Gayet düzgünüm, memnunum, yeni maceraya hazırım. Her şey çok süratli gelişti. Ben de gelmek istiyordum, son teklifi bekliyordum ve hemen karar verdim” dedi.

Trabzonspor hakkında daha evvel bilgi sahibi olduğunu belirten Portekizli oyuncu, “Pereira, Bosingwa üzere isimlerden dolayı kulübü biliyordum. Ulusal kadrodan arkadaşım Djaniny de bana Trabzonspor hakkında bilgiler verdi” sözlerini kullandı.

Forma numarası konusunda şimdi karar vermediğini söyleyen Pina, “Hangi numarayı giyeceğime şimdi karar vermedim. Türkiye liginin çok kaliteli bir lig olduğunu biliyorum. Avrupa’dan birçok uygun oyuncunun burayı tercih ettiğini görüyoruz” halinde konuştu.

Teknik Yönetici Fatih Tekke ile şimdi bir görüşme yapmadığını da lisana getiren Wagner Pina, “Hocamla yüz yüze görüştüğümüzde ayrıntılı bir konuşma yapacağız. Amacım burada kalıcı olup muvaffakiyetler elde etmek ve kadroya katkı sağlamak” cümlelerine yer verdi.

Pedro’yu evvelce tanıdığını söz eden Pina, “Pedro pek uygun bir oyuncuydu, burada çok uygun işler yaptı. Onun başardıklarını ben de başarmak istiyorum” diyerek kelamlarını tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
akil oyunlari cocuklar akil ve zekalarini yaristirdi wpbwkDQd
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Akıl oyunları: Çocuklar akıl ve zekalarını yarıştırdı

Kendi ilçelerinde birinci olan 200’e yakın öğrenci, ülke birincisi olmak için 8. Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Samsun İl Turnuvası’nda ter döktü.

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Şampiyonası, 81 ilden 810 öğrenci, 180 refakatçi öğretmen ve 350 hakemin katılımıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya Selçuklu Uluslararası Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. Konya’daki Türkiye Şampiyonası’na Samsun’dan gidecek öğrencilerin belirlendiği turnuvanın finali ise Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da bugün yapıldı. Öğrenciler turnuva kapsamında ilkokul kademesinde motif, pentago, equilibrio, abluka ve küre oyunlarında; ortaokul kademesinde ise kulami, küre, pentago, abluka ve mangala oyunlarında mücadele etti.

Turnuva hakkında bilgi veren Akıl ve Zekâ Oyunları Samsun İl Formatörü Yasemin Özer, “Samsun’un 17 ilçesinden gelen öğrencilerimizle birlikte rekabet dolu bir oyun serüveni yaşıyoruz. Bu sene 8’incisi düzenlenecek ve Konya’nın ev sahipliği yapacağı Türkiye şampiyonasında kazanan öğrencilerimiz Samsun’u temsil edecek. Heyecanı bol, kaybedeni olmayan bu yarışmaya 200’e yakın öğrencimiz katıldı. İlçelerinde birinci olan çocuklarımız, Samsun’u Türkiye’de temsil etmek için mücadele ediyor. İlkokul kategorisinde motif, pentago, equilibrio, abluka ve küre oyunlarında mücadele edilirken, ortaokul kademesinde ise kulami, küre, pentago, abluka ve mangala oyunları yer alıyor. Bu alanlarda şampiyon olan öğrencilerimiz, Samsun birincileri olarak gidecekleri Konya’da Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek” dedi.

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu öncülüğünde düzenlenen turnuva, akıl ve zekâ oyunlarının ulusal ve uluslararası alanda sevilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla organize edilerek gençlerin ve çocukların zihinsel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu yıl Türkiye genelinde 1,7 milyon öğrencinin katıldığı turnuvada, illerinde dereceye giren 10 öğrenci ve 2 refakatçi öğretmenin katılımıyla; 81 ilden 810 öğrenci, 180 refakatçi öğretmen ve 350 hakemin gözlemciliğinde Konya’daki Türkiye Şampiyonası’nda final yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin