Reklam
Reklam
trabzonspor yonetim kurulunda gorev dagilimi gerceklesti bHWZLfNn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Aralık, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı gerçekleşti

Trabzonspor’un hafta sonunda gerçekleştirilen genel kurulunda yeniden göreve gelen yönetim kurulu, görev dağılımını yaptı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde oluştu:

Ertuğrul Doğan: Başkan

Zeyyat Kafkas: Asbaşkan

Serkan Kılıç: Başkan yardımcısı sponsorluk ve iş geliştirme sorumlusu

Nevzat Kaya: Başkan yardımcısı dış ilişkiler ve yatırım sorumlusu

Taner Fikret Saral: Başkan yardımcısı yatırım ve proje sorumlusu

Kemal Ertürk: Başkan yardımcısı hukuk işleri sorumlusu

Sami Karaman: Genel sekreter

Derviş Köz: Genel sayman

Ali Haydar Gedikli: Başkan yardımcısı

Murat İskender: Başkan yardımcısı

Birhan Emre Yazıcı: Başkan yardımcısı

İbrahim Şahinkaya: Başkan yardımcısı

Coşkun Öztürk: Tesisler ve inşaatlar sorumlusu

Gözde Atasoy: Basın ve halkla ilişkiler sorumlusu

Semih Hekimoğlu: Amatör branşlar sorumlusu

Hüseyin Ekşi: İdari işler sorumlusu

Ali Beyazlı: U19 takım sorumlusu

Fatih Solak: TS Club sorumlusu

İmdat Yılmaz: TS Club yurt dışı tanıtım pazarlama

Serkan Neşat Soylu: İş geliştirme, sponsorluk ve projeler

Rıfat Çebi: İş geliştirme, sponsorluk ve projeler

Mustafa Cem Aşık: İş geliştirme, sponsorluk ve projeler

Bizi sosyal medyadan takip edin
bakan yumakli orman yanginlariyla mucadelenin en onemli unsuru o yanginlarin cikmamasini saglamak OMlrVmrM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Bakan Yumaklı: “Orman yangınlarıyla mücadelenin en önemli unsuru o yangınların çıkmamasını sağlamak”

Kastamonu’da düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Hep söyledik, orman yangınlarıyla mücadelenin en önemli unsuru o yangınların çıkmamasını sağlamak. Asıl başarı orada. Ben buradan ülkemin bütün insanlarına daha fazla hassasiyet, bizlerle dayanışmayı istirham ediyorum” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kurban Bayramı dolayısıyla memleketi Kastamonu’da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Kastamonu Valiliği’nde gerçekleştirilen törende Vali Meftun Dallı, AK Parti Kastamonu milletvekilleri Serap Ekmekci ve Halil Uluay, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, siyasi parti ve stk temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

“Sorumluluğu başta bizlere olmak üzere herkese hatırlatmak istiyorum”

Bayramlaşma programında konuşan Bakan Yumaklı, Gazze’de yaşanan soykırıma dikkat çekerek, “964 gün Gazze’de toplum katiller sürüsü tarafından soykırıma maruz bırakıldı. Hala da devam ediyor. 4 aydır devam eden başka bir savaş var. Bunların hepsi Müslüman coğrafyalarda tezahür eden, içimizi yakan olaylar. Bütün bunlar için ülke olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, dünyada tek bu zulme, haksızlığa karşı koyan ülkeyiz. Ancak bunun bize vermiş olduğu başka bir mesaj var. O da ne iş yapıyorsanız yapın, hangi sorumluğa sahip olursanız olun, bu ülke için, bu ülkenin insanları için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Dolayısıyla ben buradan güçlü ülkemizin çok daha ileri gitmesi için, durumunu, pozisyonunu daha iyi hale getirmek için her birimize düşen vazifeyi, sorumluluğu tekraren başta bizlere olmak üzere hatırlatmak istiyorum” dedi.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Bakan Yumaklı, “Bayramların bizim için başka bir önemi var. En kötü zamanımızda da en güzel zamanımızda da bir araya gelip kucaklaşıyoruz. Son zamanlarda bayramlar biraz tatil olarak algılanmaya başladı. Bizler büyükleri olarak genç kardeşlerimize, evlatlarımıza bayramın aslında yüz yüze bir merhabalaşmanın, o güzel anın yaşanmasının önemini anlatmamız, onlara örnek olmamız gerekiyor” diye konuştu.

İki önemli hususa değinerek konuşmasını sürdürmek istediğini dile getiren Yumaklı, “Gelirken de fark ettik, trafik oldukça yoğun. Araç sürecek, ziyarete gidecek ve dönecek olanlar lütfen araçları dikkatli sürsünler. 5 dakika, 10 dakika geç gitmenin bir önemi yok. Onun için biraz daha erken yola çıksalar sorun çözülüyor. Havalar da çok hızlı bir şekilde ısınmaya başladı. Geçtiğimiz yıl çok yoğun bir şekilde yeşil vatanımızda, ormanlarımızda çıkan yangınlara müdahil olduk. Hep söyledik, orman yangınlarıyla mücadelenin en önemli unsuru o yangınların çıkmamasını sağlamak. Asıl başarı orada. Ben buradan ülkemin bütün insanlarına daha fazla hassasiyet, bizlerle dayanışmayı istirham ediyorum” şeklinde konuştu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı da yaptığı selamlama konuşmasında herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin