Trabzonspor, kiralık olarak muahedeye vardığı eski oyuncusu Berat Özdemir’i Trabzon’a getirdi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncu, “Evime geldiğim için mutluyum” dedi.
Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2021-2022 döneminde forma giyen Berat Özdemir, Suudi Arabistan takımı Al Ettifaq’a transfer olmuştu. Türk Hava Yollarına ilişkin tarifeli uçak ile saat 22.30 sıralarında Trabzon’a gelen oyuncuyu bordo-mavili taraftarlar coşkuyla karşıladı.
Havaalanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berat Özdemir, “Yeniden konutuma geldiğim için çok memnunum. Bıraktığımız yerden Trabzonspor armasına daima birlikte hizmet etmeye devam ederiz. Giderken ağlayarak gittim uçakta lakin ne hoş ki bugünleri de görmeyi Allah nasip etti. Sağ olsunlar sevgilerinin karşılığını her vakit alanda vermeye çalıştım. Bu saatten sonra daha fazla çalışarak onlara laik olmaya çalışacağım” tabirlerini kullandı.
Beşiktaş maçı hazırlıkları için yarın kadroyla birlikte çalışmalara başlayacak olan Berat Özdemir, “Ben hazırım, çok uygun bir hazırlık periyodu geçirdim. 4 maçın 3’ünde birinci 11’de oynadım. Bundan sonrası için kararı verecek olan hocamız hazır bıraktık hazır geldik” diye konuştu.
Şampiyon oldukları dönem stadyumun tamamının dolduğunu belirten Berat Özdemir, “Umarım Beşiktaş maçıyla birlikte o stadyumda oynamaya devam ederiz” dedi.
Trabzonspor’da 5 numaralı formayı giymesi beklenen Berat Özdemir, “En çok hamsiyi özledim diyebilirim. Öbür ekipler da vardı lakin burası benim meskenim. Trabzonspor masadaysa zati husus benim için kapanmış oluyor” sözlerini kullandı.
Taraftarların sevgi şovları ortasında kendisini bekleyen araca binen oyuncu konaklayacağı otele geçti. Oyuncunun yarın yeni hocası ve grup arkadaşlarıyla tanışmasının akabinde grupla birlikte idmana çıkması bekleniyor.


Trabzonspor, eski oyuncusu Berat Özdemir’i Trabzon’a getirdi
Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı
Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

