Trabzonspor, Beşiktaş’tan kiraladığı Arnavut futbolcu Ernest Muçi’yi Trabzon’a getirdi.
Trendyol Muhteşem Lig’de yeni döneme yeterli bir başlangıç yapan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavili kulüp, Beşiktaş forması giyen 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Ernest Muçi’yi dönem sonuna kadar kiralık olarak takımına kattı.
Sabah saatlerinde Trabzon’a gelen Muçi, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bordo-mavili gruba katıldığı için çok keyifli olduğunu belirterek, “Benim için değerli bir fırsat. Büyük bir grupta oynayacağım. Ekibe yardımcı olabilmek ve birlikte çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi.
Trabzonspor’u yakından tanıdığını söz eden Arnavut oyuncu, “Menajerim bana Trabzonspor’un ilgisinden bahsedince çabucak gelmek istediğimi söyledim. Bu transfer beni çok memnun etti. Topa yakın olmak, goller atarak ekibe katkı sağlamak istiyorum. Hocamızın da beni istediğini biliyorum. Onunla ve ekiple çalışmak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.
Bu dönem kiralık olarak forma giyeceğini vurgulayan Muçi, “Elimden gelenin en uygununu yaparak yararlı olmak istiyorum. Bunun sonunda satın alma opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağını göreceğiz. Farklı mevkilerde oynayabiliyorum. Hocamızla görüşmelerimiz oldu, kendisine güveniyorum. Döneme yüzde yüz hazır geldim” tabirlerini kullandı.
Muçi, daha sonra sıhhat denetimlerinden geçmek üzere kendisini bekleyen araca binerek havalimanından ayrıldı.


Trabzonspor, Ernest Muçi’yi Trabzon’a getirdi
Erbaa’daki taşkının bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Kızılçubuk köyündeki taşkının boyutu dron ile havadan görüntülendi.
Edinilen bilgilere göre bölgede son günlerde etkili olan yağışların ardından Kılıçkaya barajının kapaklarının açılması ile Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi. Önceki taşkına maruz kalan Kızılçubuk köyü tedbir amaçlı tahliye edildi. Köy sakinleri ve besledikleri hayvanlar köyden çıkartıldı. Taşkın günün ağarması ile dron ile havadan görüntülendi. Görüntülerde taşkın sularının köy çevresindeki tarım arazilerine yayıldığı, bazı yolların su altında kaldığı ve suyun yerleşim alanlarına kadar ulaştığı görüldü. Dron görüntülerinde, köyü çevreleyen yolların adeta suyla çevrildiği dikkat çekerken, taşkının etkilediği alanın büyüklüğü de gözler önüne serildi. Bölgede ekiplerin takip ve kontrol çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

