Reklam
Reklam

Eşiyle tartışınca inşaat halindeki binaya çıktı, ekipler seferber oldu

esiyle tartisinca insaat halindeki binaya cikti ekipler seferber oldu tr7pkFem
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ağustos, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde eşiyle tartıştığı öğrenilen bir kişi, yapımı devam eden bir inşaata çıktı. Yaklaşık 45 dakika süren ikna çalışmalarının ardından binadan indirilen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, A.A. isimli şahıs, çocuğunu göremediği iddiasıyla eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından yapımı devam eden inşaata çıktı. Eşiyle görüşmek istediğini söyleyen A.A., çevrede toplanan vatandaşlara seslenerek eşinin olay yerine gelmesini istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. A.A.’nın arkadaşları ile polis ekipleri yaklaşık 45 dakika boyunca ikna çalışması yürüttü. Çalışmaların ardından bulunduğu yerden güvenli şekilde indirilen A.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından doktor kontrolü için ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.