Trabzon’dan İsrail’e kırmızı ışıklı tepki - Karabük Haber Postası
trabzondan israile kirmizi isikli tepki nPki2MNA jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’dan İsrail’e kırmızı ışıklı tepki

Trabzon’da şehrin kalabalık noktalarındaki trafik lambalarının kırmızı kısmına ‘Katil İsrail’ yeşil kısmına ise ‘Özgür Kudüs’ yazılı etiketler yapıştırıldı.

İsrail ordusunun Filistinlilere yönelik soykırıma dönüşen saldırılarına Türkiye’nin dört bir yanından tepkiler bitmiyor.

Son olarak Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesinin bazı mahallelerinde trafik ışıklarında farklı bir uygulamaya imza attı. Yapılan çalışmalarla ışıklara, “Katil İsrail ve Özgür Kudüs” etiketleri eklendi. Büyükşehir Belediyesi’nin İsrail’in katliamlarına dikkat çeken çalışması vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.

Filistin hepimizin meselesi

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği ve soykırıma dönüşen saldırılarına asla sessiz kalamayacaklarını vurgulayan Başkan Genç, “İsrail, dünyanın gözü önünde çocuk, kadın, yaşlı demeden insanları katlediyor, soykırım gerçekleştiriyor. İnsani yardımların girişini engelliyor. Kalplerimiz artık dayanmıyor, ruhlarımız sızlıyor. Hepimizin bu noktada tek ses olması gerekiyor. Bizler her platformda ve her zaman tepkimizi ortaya koymaya devam edeceğiz. Şehrimizde bulunan işlek yerlerdeki trafik lambalarımıza ’Katil İsrail ve Özgür Kudüs’ etiketleri asarak İsrail katliamına tepki verme hususunda farkındalık oluşturmak istedik. Bizim medeniyetimizin bize öğrettikleri var. Hiçbir zaman soykırıma ve yaşanan insanlık dramına sessiz kalamayan, barışın tesisi edilmesi için yoğun çaba harcayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu noktada duruşu net. Bizler de her zaman o duruşun yanında yer alacağız. Bu süreçte Müslümanların birbirine daha fazla kenetlenmesi gerekiyor. Çünkü Filistin, sadece Filistinlilerin değil, hepimizin meselesidir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluspor teknik direktor nevzat dincturk ile anlasti 8NdNsEAE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Boluspor, Teknik Direktör Nevzat Dinçtürk ile anlaştı

Boluspor, 2025-2026 sezonunda 5. kez teknik direktör değiştirdi. Kırmızı-beyazlı takım son olarak Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile anlaşma sağladı.

Trendyol 1. Lig takımlarından Boluspor, sezona Teknik Direktör Mustafa Er ile başladı. Bolu temsilcisi, 9 müsabaka sonunda Er ile yol ayrımına gitti. Ardından 11 maçlık Ertuğrul Arslan dönemi yaşayan Boluspor, 3 mücadeleye de Erdal Güneş ile çıktı. Erdal Güneş döneminin ardından kırmızı-beyazlılar göreve Teknik Direktör Suat Kaya’yı getirdi. Boluspor’un başında 9 müsabakada kulübede yer alan Kaya, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Kötü gidişatın ardından tecrübeli teknik adamla da yollar ayrıldı.

Boluspor yönetimi son olarak Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak ile anlaşma sağladığını duyurdu. Dinçbudak’ın takım başında ilk antrenmana önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin