Reklam
Reklam

Tosya ilçesinde şehir içi trafiği yeniden ele alınıyor

tosya ilcesinde sehir ici trafigi yeniden ele aliniyor mqgelec7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen şehir içi trafiğine yönelik toplantıda, ilçede yaşanan trafik sorunları kapsamlı şekilde ele alındı.

Tosya Kaymakamı Timur Büyükçe, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış, Tosya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Oğuzhan Dişçeken ve Tosya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş’ın katılımlarıyla ilçenin trafik düzeni ve ulaşım konularına yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Tosya Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda, şehir merkezindeki otopark kullanımı, sarı çizgi uygulamaları, yeni park yasak alanları, tek yön uygulamaları, trafik yoğunluğunun azaltılması ve yaya güvenliğinin artırılması gibi birçok önemli konu detaylı şekilde ele alındı. İlçede trafik akışının daha düzenli hale getirilmesi adına mevcut uygulamalar değerlendirilirken, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen toplantıda, özellikle şehir içi ulaşımın daha güvenli ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması adına kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi. Trafik düzeninin sağlanması, sürücü ve yayaların güvenliğinin artırılması ve şehir merkezindeki yoğunluğun azaltılmasına yönelik atılabilecek adımlar toplantıda kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Toplantıda yapılan değerlendirmeler doğrultusunda, ilçenin ihtiyaçlarına uygun trafik düzenlemeleri ve uygulamalarının ilgili kurumlarla koordineli şekilde sürdürüleceği ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te Vali Yardımcısı ve Kaymakam Atamaları

bf8068c0 f2de 420e a76f 30e4863078dd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
17 Haziran, 2026 10:32 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi kapsamında Türkiye genelinde çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Kararname doğrultusunda Karabük’te görev yapan bir vali yardımcısı ile bir kaymakam da başka illerde görevlendirildi.

Yaklaşık üç yıldır Eflani Kaymakamı olarak görev yapan Ömer Bulut, kararnameyle Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine kaymakam olarak atandı. Görev süresi boyunca ilçede yürütülen kamu hizmetleri ile çeşitli projelerde aktif rol üstlenen Bulut, yeni görev yerinde çalışmalarını sürdürecek.

Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin de atama kararı kapsamında Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Yaklaşık üç yıldır Karabük’te görev yapan Şahin, kentte kamu hizmetlerinin koordinasyonu ve yürütülmesinde önemli görevler üstlenmişti.

Öte yandan Karabük’e iki yeni vali yardımcısı atandı. Kararnameyle Adana Vali Yardımcısı Mehmet Öz ve Diyarbakır Vali Yardımcısı Muhammet Özyüksel, Karabük Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Yayımlanan atama kararnamesinde Eflani Kaymakamlığı için ise herhangi bir görevlendirme yapılmadığı görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin