Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Aralık, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta sosyal yardım vaadiyle vurgun

Tokat’ta sosyal yardım vaadiyle 1 milyon 70 bin TL dolandıran iki şüpheli, polis operasyonuyla yakalandı.

Tokat’ta, sosyal yardım vaadiyle 2 vatandaşı dolandırarak 1 milyon 70 bin TL haksız kazanç elde eden şüpheliler, polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, şikayet üzerine başlattıkları çalışmada S.U. (24) ve S.Y. (30) isimli şahısları gözaltına aldı. Şüphelilerin, mağdurların internet bankacılığı bilgilerini ele geçirip adlarına kredi çekerek parayı kendi hesaplarına aktardığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Mayıs, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin