Tokat’ta otomobil sürüye çarptı: 12 koyun telef oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
tokatta otomobil suruye carpti 12 koyun telef oldu 9wEacvIS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Kasım, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta otomobil sürüye çarptı: 12 koyun telef oldu

Tokat’ta meydana gelen kazada arabanın çarptığı sürüdeki 12 koyun telef oldu.

Kaza, Tokat-Niksar karayolu Ormanbeyli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Niksar tarafına seyreden Ertuğrul G. yönetimindeki araba, yola denetimsiz çıkan küçükbaş hayvan sürüsüne çarptı. Çarpmanın tesiriyle açılan ön kaput nedeniyle görüş açısı kapanan şoför, aracı zahmetle yol kenarında durdurarak ikinci bir kazayı önledi. Kazada sürüdeki 12 koyun telef oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma grupları, kazayla ilgili inceleme başlattı.

“Yola çıkan sürüyü fark edemedim”

Kazayı anlatan şoför Ertuğrul G., “Tokat’tan Niksar istikametine hakikat ilerlerken bir anda yola çıkan koyun sürüsünü fark edemedim. Çarpmanın akabinde kaput büsbütün görüşümü kapattı. Sağ tarafın uçurum, sol tarafın ise karşı şerit olduğunu bildiğim için birinci maksadım aracı en kısa müddette inançlı halde durdurmak oldu. Daha sonra başka şoförlerin kaza yaşamaması için yol güvenliğini sağlamaya çalıştım” dedi.

Kaza sonrası jandarma ve sıhhat gruplarını aradığını belirten Ertuğrul G., hayvanların telef olmasından büyük keder duyduğunu tabir ederek, “Hayvansever biriyim, bu türlü bir şeye sebep olduğum için sahiden üzgünüm. Karşı tarafın mal kaybı, kendi aracımda oluşan hasar, hepsi başka bir ıstırap sebebi. Fakat en kıymetlisi can kaybı olmaması. Maddi kayıp bir halde yerine gelir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 7 kisinin yaralandigi tunel kazasi kamerada YNkYyv55
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 7 kişinin yaralandığı tünel kazası kamerada

Artvin-Erzurum karayolunun 7. kilometresindeki tünelde, iki kamyonetin çarpışması sonucu 7 kişinin yaralandığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, 27 Nisan’da Artvin-Erzurum kara yolu üzerindeki 4 kilometrelik tünelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusufeli istikametinden Artvin yönüne seyreden Mehmet Ş. idaresindeki Artvin Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 08 DE 524 plakalı kamyonet, tünel içinde şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Ali Fuat Beyaz’ın kullandığı 08 ABB 956 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada sürücüler Mehmet Ş. ve Ali Fuat Beyaz ile araçlarda bulunan Orhan Bıyıklı, Şenol Aydemir, Murat Özmen, Doğan Ülker ve Seçkin Özay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Kazanın tünel içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, sürücü karşı şeride geçtiği ve karşı yönden gelen araçla çarpıştığı anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin