blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ta husumetliler arasında kavga: 1 yaralı

Tokat’ta aralarında husumet bulunan iki grup sanayi sitesinde karşılaştı. Silah ve pompalı tüfeğin kullanıldığı çatışmada 1 kişi yaralandı.
Olay gece 01:00 sıralarında sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan iki grup sanayi sitesinde karşılaştı. Metehan E. içerisinde husumetlileri bulunan 60 AEL 173 plakalı otomobile tabanca ile ateş etti. Araçta bulunan Fatih G, Hüseyin K, Berkant K ve Turan Ü. tüfekle karşılık vermek istedi. Olay yerinde devriye atan bekçiler çatışmaya müdahale ederek faciayı önledi. Otomobile ateş açtığı düşünülen şüpheli Metehan E. olay yerinden kaçtı. Araçta bulunan Hüseyin K. silahtan çıkan merminin başını sıyırması ile hafif şekilde yaralandı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ve polis ekipleri alanda boş kovan ve silah aradı. Olayda kullanıldığı düşünülen tüfek bir iş yerinin önünde bulundu. Meydana gelen olay sonrası 4 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltların devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Ekim, 2025 14:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

AK Parti Kadın Kolları Üst Düzey Heyeti Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili  Tuğba Işık Ercan, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz ile MKYK Üyeleri  Hatice Çakmak ve Mine Meydancı, Karabük’te bir dizi temaslarda bulundu.

Heyet, ziyaret programına AK Parti Karabük İl Başkanlığı ile başladı. Burada İl Başkanı Ferhat Salt ile teşkilat çalışmaları, kadınların siyasetteki öncü rolü ve Türkiye Yüzyılı vizyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Salt, “AK Kadınların fedakarlıklarıyla, inançla ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya  ile bir araya geldi. Görüşmede belediye hizmet anlayışı ve kadınların şehir hayatına katkıları ele alındı. Başkan Çetinkaya, “Birlik ve dayanışma ile şehrimizi daha güçlü yarınlara taşırken, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

blank

 VALİ MUSTAFA YAVUZ’A ZİYARET

AK Parti Kadın Kolları heyeti son olarak Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Karabük Milletvekilleri  Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Cem Şahin’in eşi Esra Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Hülya Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Vali Mustafa Yavuz, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da ev sahipliği ve misafirperverliklerinden ötürü Vali Yavuz’a teşekkürlerini iletti.

blank
Bizi sosyal medyadan takip edin