Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Tezsever’e FETÖ İftirasına Tepki

Karabük’ün başarılı İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e kendini bilmez bir şahıs tarafından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  destekçisi iftirası atılması Karabük kamuoyunda tepkilere neden olurken,  Karabük halkı Müdürüne sahip çıktı 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından devletin kararlı adımları karşısında iyice bunalan FETÖ Terör Örgütü üyeleri, devlet içerisindeki köşelerini kaybetmemek için tüm güçleriyle mücadelelerini sürdürüyorlar. Hain darbecilerin hedefe koyduğu son isim ise Karabük’ün en sevilen bürokratı, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever. 15 Temmuz darbe gecesinden itibaren ekibiyle birlikte mükemmel bir operasyon yöneten ve şehrini bu zor süreçten tereyağdan kıl çeker gibi çekerek, Türkiye’nin sıfır olaylı nadir illeri arasına sokan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever şer güçlerin son hedefi oldu. Kamuda konuşlanmış ihanet şebekelerine karşı kararlı operasyonlarını sürdüren İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’in sıkı takiplerinden bunalan FETÖ üyeleri, çareyi Tezsever’i “FETÖ Üyesi”  olarak suçlamakda buldular. Abdullah Kabak isimli bir şahsın  twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in FETÖ Üyesi ve görevden alınan polis müdürlerinden emirler aldığı ve bazı akademisyenleri de suçsuz yere kamudan ihraç ettirdiği iddia edilirken, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Cumhurbaşkanlığı resmi twitter hesaplarına atılan twitlerle Karabük’ün en sevilen bürokratı FETÖ üyesi ilan edilmeye çalışıldı. Meslek hayatı bölücü örgütlerle mücadele ile geçen ve Karabük Emniyet Müdürlüğüne atanmadan önceki görevinde, devletin içine çöreklenmiş FETÖ’cü grupların kumpasları sonucu yargılanmak zorunda kalan İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever’e yönelik bu karalama kampanyası Karabük’te büyük bir infiale neden oldu. Bu kirli kampayadan haberi olan binlerce Karabüklü; “ Göreve başladığı günden itibaren hep bizimle oldu. Düğünümüzde de yanımızda, cenazemizde de, ülkemizi kana buladıkları, yüzlerce insanımızı şehit ettikleri yetmiyormuş gibi şimdi de en sevdiğimiz müdürümüzle uğraşıyorlar, Karabük olarak 15 Temmuz’dan bu yana meydanlardayız ve kendisi de her gece bizimle, gece-gündüz demeden bu hainleri temizlemek için mücadele ediyor ve doğal olarak bu durumdan rahatsız olanlar da bu iftiraları atıyor, kimse müdürümüz e el de uzatamaz, dil de” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da otomobil dere yatağına yuvarlandı: 2 yaralı

Ordu’da arabanın dere yatağına yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, Altınordu ilçesi Selimiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Irmak Çırpan’ın (21) kullandığı 52 AL 631 plakalı araba, Bülbül Deresi Caddesi’nde rampa çıktığı esnada geri kaymaya başladı. Yaklaşık 50 metre geri gelen araba, korkulukları yıkarak, Bülbül Deresi’nin yatağına yuvarlandı. Kazada şoför ve yanında bulunan kuzeni Damla Çırpan (20) yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis takımları sevk edildi. İtfaiye takımlarının yürüttüğü çalışmaların akabinde yaralılar arabadan çıkartılarak sıhhat takımlarına teslim edildi. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile Ordu üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dere yatağına yuvarlanan araba ise olay yerine sevk edilen cazibeli vasıtası ile kaldırıldı.
Duydukları bir ses üzerine kaza olduğunu anladıklarını ve olay yerine giderek yaralılara yardım ettiklerini belirten mahalle sakini Sedat Kılıçkaya, "Sesi duyunca çöp konteynırı zannettik, sonrasında buraya geldik ve bir bayanın bağırdığını duyduk. Yardımcı olduk, kendisini teselli ettik. Geri geri kayıp araç dere yatağına düşmüş" dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.