Reklam
Reklam
FFFFFFFFFFFFFFFFF
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Temmuz, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Ferhat Salt’tan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Salt yayımladığı mesajında, bugünün devlet ve millet hayatına yönelik en alçak saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin 9’uncu yıl dönümü olduğunu anımsattı.

“İSTİKLAL VE İSTİKBAL DAVASI İÇİN”

İstiklal ve istikbal davası için FETÖ ihanet çetesi mensubu hainlere aslanlar gibi karşı koyarken şehadete yürüyen 251 şehide Allah’tan rahmet dileyen Salt, her şehidin hikayesinde ancak imanlı, inançlı, adanmış yüreklerin kavrayabileceği incelikte ibretlik mesajların olduğunu ve bu mesajların nesiller boyunca dilden dile aktarılacağını, rehber olacağını belirtti.

15 Temmuz Destanı’nın tarihin en şanlı zaferlerinden biri olduğuna dikkat çeken Salt, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığı için mücadele veren aziz milletimiz, nice şanlı zaferler nice kahramanlık destanları yazmıştır. Bu uğurda büyük bedeller ödeyen milletimiz, hiçbir dönemde esaret altında yaşamamış kutsal bildiği vatan topraklarını canı ve kanı uğruna korumuştur.

“MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKTIK”

Bundan 9 yıl önce 15 Temmuz gecesi vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren, rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı Bayrağımızın gölgesi altında sonsuza kadar bağımsız yaşamaya ant içmiş aziz milletimiz, asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla darbecilere karşı onurlu ve güçlü duruş sergileyerek, milli iradenin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, demokrasimize ve devletimize sahip çıkmış, yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumanın, istikbalinin yegâne unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırmıştır.

“DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN MİLLETİN ZAFERİ”

Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla tek vücut olan kahraman milletimiz o gece Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokakları, meydanları doldurmuş tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koymuş, günlerce meydanları boş bırakmayarak, demokrasiye sahip çıkmıştır.

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden ve demokrasiden yana tavır koyan Karabüklü hemşerilerimiz; vatan sevgisinin, fedakârlığın, cesaretin, yiğitliğin, bir hilal uğruna şehadete yürümenin ne demek olduğunu darbecilere ve arkasındaki zihniyete bir kez daha göstermiş, Karabük meydanlarında demokrasi nöbetiyle vatanına, milletine ve bayrağına kararlı bir şekilde sahip çıkmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran ve rahmetle anarken, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

“DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE DAVET”

Bu sene “Zaferin Adı Türkiye” temasıyla gerçekleştirilecek 15 Temmuz etkinliklerine tüm vatandaşları davet ettiğini sözlerine ekleyen Salt, “Darbe girişiminden büyük bir destana tebdil ettiğimiz, vatanımıza uzanan habis elleri boşa çıkardığımız 15 Temmuz’un yıl dönümünde, Salı günü saat 20:00’de Kemal Güneş Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan programda şanlı mücadelemizi ve aziz şehitlerimizi yâd edeceğiz.

Tüm hemşehrilerimi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde gerçekleştirilecek buluşmaya davet ediyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin