Taşköprü Belediyesi tarafından 14-17 Ağustos tarihleri ortasında düzenlenecek 35. Memleketler arası Kültür ve Sarımsak Festivali’nde Buray, Irmak Arıcı, Merve Özbey, Murat Kurşun ve Hasan Yılmaz sahne alacak.
Taşköprü Belediyesi’nin 35’incisi düzenleyeceği 35. Memleketler arası Kültür ve Sarımsak Şenliği, 14-17 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Şenlikte sahne alacak sanatkarlar da muhakkak oldu. Buray, Irmak Arıcı, Merve Özbey, Murat Kurşun ve Hasan Yılmaz’ın sahne alacağı şenlikte birçok aktifliğe de imza atılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "35. Milletlerarası Kültür ve Sarımsak Şenliğimiz kapsamında sahne alacak sanatkarlarımız aşikâr oldu!
Bu yıl 14-17 Ağustos tarihinde şenlik coşkusunu daima birlikte paylaşacağımız sanatkarlarımız; Buray, Irmak Arıcı, Merve Özbey, Murat Kurşun ve Hasan Yılmaz. Birbirinden renkli etkinlikler, kültürel şovlar ve konserlerle dolu dolu geçecek şenlik programımız da çok yakında siz bedelli hemşehrilerimizle paylaşılacak.
Taşköprü’müzün ruhuna, kültürüne ve misafirperverliğine yakışır bir şenlik için geri sayım başladı. Hasret sona eriyor. Tüm hemşerilerimizi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum" dedi.