Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2015 07:18 tarihinde yayınlandı
0

Taşköprü Belediyesi, Baharla Birlikte Çalışmalarına Başladı

KASTAMONU Taşköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınıp bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalara hızlı başladı.
Bu kapsamda Taşköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede cadde ve sokaklarında ihtiyaç duyulan yollarda parke, tretuvar ve asfalt çalışmalarına başladı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, kışın uzun sürmesi nedeniyle aksayan bazı çalışmaları hızlı bir şekilde gidermek amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hızlı bir şekilde, parke, bordür ve asfalt çalışmalarına başladığına değinerek bu bağlamda Hüseyin Alpdoğan Caddesi, Mustafa Sıtkı Erkek Caddesi, Süleyman Demirel Caddesi, 2. Çevre yolunun devamı, Şehit Mehmet Sözen Caddesi ve ihtiyaç duyulan birçok cadde ve sokakta bordür ve tretuvar çalışmasına başladıklarını ve akabinde önümüzdeki günlerde ilçede ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda ciddi bir asfalt çalışması yapacaklarını ifade etti.
Arslan ayrıca asfalt öncesi, Hüseyin Alpdoğan Caddesi’nde gerekli olan yağmur suyu hattı çalışmasına da başladıklarını ve kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Arslan son olarak Fen İşleri çalışmalarının aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin