Reklam
Reklam

Tartıştığı 80 yaşındaki babasını bıçakladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Temmuz, 2023 10:42 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde baba ile oğul arasında yaşanan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 80 yaşındaki babasını bıçakla ağır yaralayan oğul gözaltına alındı.

Olay, ilçenin Geriş köyü Salihoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında eskiye dayalı husumet olan Baba N.K. (80) ile oğlu O.A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Oğlu tarafından yaralanan baba N.K. yerde kanlar içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Baba N.K. ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen baba bir süre sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Şüpheli oğul O.A. ise jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin