Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2023 10:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: “Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale’deki orman yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale’de 3 gündür devam eden orman yangınıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bakan Yumaklı, “Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Ormanlarımız için teyakkuzdayız. Aziz milletimizin desteği ise mücadelemize güç katıyor. Orman yangınına sebep olabilecek davranışlardan uzak duralım, yeşil vatanımızı hep birlikte koruyalım” ifadelerini kullandı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da 75 çocuk erkekliğe ilk adımını atıyor

Taşköprü Belediyesi tarafından organize edilen Memleketler arası Kültür ve Sarımsak Şenliği çerçevesinde 75 çocuk sünnet ettirilecek.
Taşköprü Belediyesi tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan Milletlerarası Kültür ve Sarımsak Şenliği aktiflikleri çerçevesinde toplu sünnet merasimi düzenlenecek. 13 Ağustos Çarşamba günü saat 17.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak merasime, çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katılması bekleniyor. Sünnet olacak 75 çocuk, merasimde doyasıya eğlenecek.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, yaptığı açıklamada, "Hayırsever iş insanımız Sadi Kaya’nın değerli takviyeleriyle bu yıl da evlatlarımızın sünnet merasimini daima birlikte gerçekleştireceğiz. Kendisine halkımız ismine gönülden teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi, çocuklarımızın bu özel gününde yanımızda olmaya davet ediyorum" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin