Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Aralık, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tanju Özcan alkolü bıraktığını açıkladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle alkolü bıraktığını açıkladı.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları sebebiyle hastaneye gitti. Hastanede yapılan kontrollerin ardından Özcan’ın akut pankreatiti olduğu tespit edildi. Doktorların gözetimi altında yaklaşık 1 hafta hastanede kalan Başkan Özcan, sağlığına kavuştu. Doktorların uyarıları çerçevesinde Tanju Özcan alkolü bıraktı.
Başkan Özcan, yaptığı paylaşımda, “Alkol kullanımı ve kötü beslenmeden dolayı ciddi bir sağlık problemi yaşadım. Bir anlamda yüce Yaradan’dan bir sarı kart yedim. Bu vesileyle alkolü bıraktım. Tweetlerimin altına alkol ile ilgili yorumlar yapan trol kardeşlerimiz artık yeni argümanlar bulmak zorunda kalacak” dedi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Özbekistan ile Akademik Köprü’nün ilk durağı KBÜ oldu

Özbekistan Namangan Devlet Pedagoji Enstitüsü birinci yurt dışı akademik iş birliğini Karabük Üniversitesi ile başlattı.
Enstitü, yurt dışındaki üniversitelerle akademik paydaşlık kurma sürecine birinci olarak Karabük Üniversitesi ile başladı.
Özbekistan Cumhuriyeti Namangan Devlet Pedagoji Enstitüsü heyeti, akademik iş birliklerini geliştirmek ve eğitim alanındaki yeni gelişmeleri kıymetlendirmek maksadıyla Karabük Üniversitesini ziyaret etti.
Prof. Dr. Temurbek Ismoilov, Dr. Nodirjon Suyarov ve Dr. Javohir Yuldashev’den oluşan heyet, Karabük Üniversitesi ile eğitim ve araştırma alanlarında ortak projeler geliştirmek ve akademik deneyimleri paylaşmak üzere çeşitli temaslarda bulundu. Bu kapsamda, iki üniversite ortasındaki bilimsel iş birliklerini güçlendirmeye yönelik toplantılar gerçekleştirildi.
Heyet; Karabük Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Edebiyat Fakültesi, Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu, Hasan Doğan Spor Bilimleri Fakültesi, Kurumsal Bağlantı Koordinatörlüğü, Araştırma Dayanak Koordinatörlüğü, Daima Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bilgi Süreç Daire Başkanlığı üzere çeşitli akademik ve idari üniteleri ziyaret etti. Görüşmelerde ortak sempozyumlar düzenlenmesi ve akademik iş birliklerinin artırılması hususlarında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.