blank
Yusuf Korkmaz tarafından
07 Haziran, 2024 10:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Süreyya Yavuz Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmıyor

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz, 1987 yılında Erzurum’da Şehit olan Cevat Doğan’ın annesi Aysel Doğan’ın misafiri oldu.

Vatan, bayrak ve istiklal uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin emanetleri ailelerin, her zaman yanında olduklarını ifade eden Süreyya Yavuz, kısa bir süre önce rahatsızlanarak yeniden sağlığına kavuşan şehit annesi Aysel Doğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Süreyya Yavuz; “Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, gazilerimize de sağlık ve şifa diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aysel Doğan, Vali Mustafa Yavuz’un Eşi Süreyya Yavuz'a teşekkür etti. Ziyarete Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de eşlik etti. blank  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da otomobil tarlaya uçtu, hurdaya döndü: 1 yaralı

Bolu’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda denetimden çıkan araba tarlaya uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunun Gövem köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mudurnu’dan Bolu istikametine seyir halinde olan Harun K. yönetimindeki 67 AAV 617 plakalı araba, yağışın tesiriyle kayganlaşan yolda şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıktı. Yoldan çıkan araba, yaklaşık 100 metre boyunca tarlada sürüklenerek önüne çıkan ağaçları devirdikten sonra durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, yaralı şoföre birinci müdahaleyi olay yerinde yaptı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve jandarma takımları sevk edildi. Yaralı şoför Harun K., sıhhat takımlarının olay yerindeki birinci müdahalesinin akabinde İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tarlaya uçan araba hurdaya döndü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin