Sürekli kaza oluyor: Adı ’belalı’ya çıktı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2024 13:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürekli kaza oluyor: Adı ’belalı’ya çıktı

Mersin’in Erdemli ilçesinde motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı trafik kazası iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Bir ayda onlarca kazanın yaşandığı nokta ‘belalı’ olarak anıldı.
Alınan bilgeye göre kaza, ilçeye bağlı Akdeniz Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Yunus Bey Sokağı’nın birleştiği noktada meydana geldi. Cadde ile sokağın tam birleştiği noktada kamyonet ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü ilçe devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İş yerinin güvenlik kamerasına sürekli kaza görüntüsü yansıyan esnaf Ahmet Sapmaz ise kazaların yaşandığı nokta için bir önlem alınması gerektiğini söyledi. Bir kişinin yaralandığı motosiklet kazasına da değinen Sapmaz, “Kamyonet sürücüsü hiç durmadan caddeye giriyor, motosiklet de yukarıdan geliyor. Kesiştiği noktada çarpışıyorlar ve motosiklet sürücüsü 10 metre sürükleniyor. Allah’tan can kaybı yok. Tüm bu olanlar kameramıza yansıyor, hatta motorun bir parçası müşterimizin üzerine geliyor. Küçük büyük fark etmiyor her gün kaza oluyor. ’Dur’ tabelası var ama sürücüler dikkat etmiyor. Önlem alınsın artık, bir ölüm olacak herhalde” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk idman yurdundan anlamli destek D7jFCvuE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan anlamlı destek

Karabük İdman Yurdu, Pazarspor ile oynanan maçın gelirlerinden elde edilen 290 bin lirayı, kanser tedavisi gören bir gencin ailesine teslim etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Karabük İdman Yurdu ligin 29.haftasında iç sahada oynadığı Pazarspor maçı bilet gelirlerinin tamamını annesini dört yıl önce kanserden kaybeden kanser hastası gence bağışladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 12 Nisan 2026’da oynanan karşılaşmanın tüm bilet gelirlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karabük’te yaşayan bir gencin tedavi masrafları için bağışlanacağının daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı hatırlatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “12.04.2026 günü Pazarspor ile yaptığımız müsabakada elde edilecek tüm bilet gelirlerlerimizin sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Karabük’te yaşayan bir kardeşimizin tedavi masraflarına bağışlayacağımızı siz değerli taraftarlarımızla paylaşmış ve büyük bir hassasiyetle desteğinizi rica etmiştik.

Kulübümüzün şeffaflık ilkeleri gereği; taraftarlarımızdan ve hayırsever hemşehrilerimizden gelen katkıların kulüp hesaplarımızda tam olarak netleşmesi ve kızımızın tedavi sürecinin yoğunluğu nedeniyle ailesinin Ankara’da olması nedeniyle toplanan paranın kendilerine teslimi aşamasında doğal bir süreç yaşanmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Toplanan 290.000 TL tutarındaki yardımın tamamı, bugün itibariyle ailenin hesabına güvenle aktarılmış ve dekont kızımızın babası ile paylaşılmıştır. Bu anlamlı süreçte, kardeşimizin yanında olan, duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü olarak, sporun birleştirici ruhunu iyilikle büyütmeye devam edeceğiz. Evladımıza bir kez daha yürekten acil şifalar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin