Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mart, 2018 11:26 tarihinde yayınlandı
0

STK’lardan 18 Mart Çanakkale Zaferi yürüyüşü 

Karabük’te STK’lar tarafından oluşturulmuş Karabük Dernekler Platformu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde anma programı düzenlendi.
Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler tarafından oluşturulan Karabük Dernekler Platformu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla yürüyüş ve bir dizi etkinlik yaptı.
Yenişehir anıtında toplanan platform üyeleri KARDOFF üyelerinin arazi araçları eşliğinde kent meydanına kadar yürüyüş yaptı. Bu sırada bir araçtan düşen Türk bayrağını gören Trafik polisi bayrağı yerden alarak konvoydaki başka araca taktı. Belediye bandosu eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile birlikte yürüyen platform üyeleri, meydanda saygı duruşu ve İstiklal marşı okudu. Çeşitli etkinliklerinde yer aldığı anma programı daha sonra sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fk play off maci hazirligini tamamladi xVbqwpWg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK play-off maçı hazırlığını tamamladı

Çorum FK, Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamladı.

Trendyol 1. Lig’de normal sezonu 4. sırada tamamlayan Çorum FK, Süper Lig hedefi için play-off 1. tur mücadelesinde 7. basamaktaki Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Çorum FK, Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.

Yarın oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin