Reklam
Reklam

SOGEP Toplantısı VKS Üzerinden Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ocak, 2023 14:15 tarihinde yayınlandı
0

2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı BAKKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vali Fuat Gürel Başkanlığında Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan BAKKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vali Fuat Gürel

“2019 Yılından bu yana bölgemizde uygulanan  Program kapsamında 20 proje, güncel rakamla 85 Milyon 437 Bin 712 TL destek almaya hak kazanmıştır. Eş finansmanlar da dâhil edildiğinde toplam 104 Milyon 15 Bin 68 TL  tutarında sosyal yatırım sağlamıştır” dedi.

Tüm kurumların SOGEP programına yoğunlaşması ve ekstra gayret göstererek bölgemize azami kaynak aktarılmasına katkı sağlamalarını beklediğimi ifade eden Vali Gürel, “Programın bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAKKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapılan ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, BAKKA Genel Sekreteri Lütfü Altınsu’nun yanı sıra Karabük-Bartın ve Zonguldak illerindeki proje ekiplerinin katıldığı toplantıda Ajans uzmanları tarafından katılımcılara SOGEP programına proje hazırlayan kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine bilgilendirme eğitimi verildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin