Reklam
Reklam
4321
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Aralık, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
0

Site İçinde Karton İstifleyen Anne ve Oğlu Zabıtalara Saldırdı

Karabük’te yasak olmasına rağmen site içerisinde karton toplayarak istifleyen anne ile oğlu, kendilerine cezai işlem uygulamak isteyen zabıta ekiplerine saldırdığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Aydınlıkevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sitede dairesi bulunan N.Ş ile oğlu M,Ş, dışarıdan topladıkları kartonları site içerisine getirerek istiflemeye başladı. Kartonların çocuk oyun alanlarını işgal ettiği ve yangın riski oluşturduğu gerekçesiyle site sakinleri durumu ilgili birimlere bildirdi.
Daha önce defalarca uyarılmalarına rağmen karton istiflemeye devam eden anne ve oğul hakkında işlem yapılması için Karabük Belediyesi Zabıta ekipleri siteye geldi. Haklarında cezai işlem uygulanacağını öğrenen N.Ş ile oğlu M.Ş, zabıta ekiplerine saldırdı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, zabıta ekiplerinin sakin ve anlayışlı bir tutum sergilemesine rağmen N.Ş’nin kaldırım taşıyla ve fiziki müdahalede bulunarak saldırdığı anlar yer aldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin