Sinop’ta kaçakçılık operasyonu: 33 parça tarihi eser ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sinop’ta kaçakçılık operasyonu: 33 parça tarihi eser ele geçirildi

Sinop’ta jandarma ekipleri tarafından yapılan kaçakçılık operasyonunda 33 parça tarihi eser ele geçirildi.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığı ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında, Sinop il merkezi Demirciköy mevkiinde durdurulan bir araçta yapılan aramada, çeşitli tarihi eserler ele geçirildi. Operasyonda, 13 adet sikke, 5 adet madalyon, 14 adet obje ve 1 adet bronz yüzük ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs yakalanarak hakkında adli işlemler başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda fazla tonajli tomruk tasiyan kamyon surucusune para cezasi kesildi qPYODMEV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da fazla tonajlı tomruk taşıyan kamyon sürücüsüne para cezası kesildi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde jandarma trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol kontrollerinde, kapasitesinin üzerinde yük taşıdığı belirlenen tomruk yüklü kamyonun sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Mudurnu-Akyazı karayolu üzerinde denetimlerini sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, ağır vasıtalara yönelik uygulama yaptı. Denetimler sırasında durdurulan ve yapılan kontrollerde fazla tonajla ilerlediği tespit edilen tomruk yüklü kamyonun sürücüsü hakkında cezai işlem yapıldı.

Ekiplerin, güzergah üzerindeki trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini önlemek amacıyla denetimlerine aralıksız devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin