Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Silah kaçakçıları yakayı ele verdi

Tokat ve İstanbul’da silah kaçakçılığı suçu işleyen 14 şüpheli şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. Şahısların ev ve arabalarında yapılan aramalarda 14 tabanca, 2 tüfek ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Tokat İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, İstanbul ve Tokat’ın Turhal ilçesinde silah kaçakçılığı yapan şahısları suçüstü yakaladı. Uzun süre takip edilen şüpheli şahıslarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Tokat İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Tokat İl Jandarma Komutanlığı’nca Turhal ilçesi ve İstanbul ilinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yapan şüpheli şahıslara yönelik başlatılan takipli faaliyet operasyonunda; 14 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 7 adet tabanca şarjörü, 433 adet tabanca fişeği, 12 adet av tüfeği fişeği ve 1 adet bıçak ele geçirilmiştir. Olayla ilgili 14 şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemlere başlanılmıştır. Silah ve mühimmat ticaretine yönelik operasyonlara aralıksız devam edilecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin