Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 08:25 tarihinde yayınlandı
0

ŞEHR-İ RAMAZAN Etkinlikleri Devam Ediyor

KASTAMONU Belediyesi tarafından düzenlenen Şehr-i Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kuzeykent Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında iftar yemeğinin ardından tiyatro gösterisi sahne aldı. Elit Organizasyon aracılığıyla Kastamonu Belediyesi tarafından Şehr-i Ramazan etkinliklerinin ikincisi Kuzeykent Kapalı Pazaryerinde gerçekleşti. İftar yemeği öncesinde Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, vatandaşların sorunlarını dinledi. Şikayet ve istekleri not alan Başkan Babaş, bu istek ve şikayetleri değerlendireceğini söyledi. İftar yemeğinin ardından Tahir İlker Çocuk Tiyatrosu oyuncuları gösterilerini sergiledi. Etkinlikte yapılan ateş gösterisi çocukların olduğu kadar yetişkinlerinde büyük ilgisini çekti. Gösterilerin ardından sahneyi Kastamonu Şehri Dilara Türk Müziği Topluluğu aldı. Dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan müzik topluluğu kulakların pasını sildi. Etkinlikler sırasında konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Belediyemiz tarafından düzenlenen şehri ramazan etkinliklerinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bilindiği üzere manevi hazzın zirve yaptığı peygamber efendimizin, evveli rahmet ortası mağfiret, sonu da günahlardan kurtuluş olarak nitelendirdiği ramazana ulaşmış bulunuyoruz. Rabbimize sonsuz şükürler ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mahalle muhtarlarımızın belirlediği ve Kastamonu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden aldığımız bilgiler doğrultusunda ihtiyaç sahibi 5 bin aileye gıda yardımı dağıtıyoruz. Bundan sonrada bu etkinlikler daha da yaygınlaşacağını sizlere mücadele ediyorum. Çocuklar ve sizlerin etkinliklere yoğun bir ilgisi var bizde bu ilgiye kayıtsız kalmayıp bu işi daha da ileri götürerek önümüzde ki yıllarda sizleri eğlenmenizi sağlayacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada

Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin