Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 08:25 tarihinde yayınlandı
0

ŞEHR-İ RAMAZAN Etkinlikleri Devam Ediyor

KASTAMONU Belediyesi tarafından düzenlenen Şehr-i Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kuzeykent Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında iftar yemeğinin ardından tiyatro gösterisi sahne aldı. Elit Organizasyon aracılığıyla Kastamonu Belediyesi tarafından Şehr-i Ramazan etkinliklerinin ikincisi Kuzeykent Kapalı Pazaryerinde gerçekleşti. İftar yemeği öncesinde Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, vatandaşların sorunlarını dinledi. Şikayet ve istekleri not alan Başkan Babaş, bu istek ve şikayetleri değerlendireceğini söyledi. İftar yemeğinin ardından Tahir İlker Çocuk Tiyatrosu oyuncuları gösterilerini sergiledi. Etkinlikte yapılan ateş gösterisi çocukların olduğu kadar yetişkinlerinde büyük ilgisini çekti. Gösterilerin ardından sahneyi Kastamonu Şehri Dilara Türk Müziği Topluluğu aldı. Dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan müzik topluluğu kulakların pasını sildi. Etkinlikler sırasında konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Belediyemiz tarafından düzenlenen şehri ramazan etkinliklerinde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bilindiği üzere manevi hazzın zirve yaptığı peygamber efendimizin, evveli rahmet ortası mağfiret, sonu da günahlardan kurtuluş olarak nitelendirdiği ramazana ulaşmış bulunuyoruz. Rabbimize sonsuz şükürler ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mahalle muhtarlarımızın belirlediği ve Kastamonu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden aldığımız bilgiler doğrultusunda ihtiyaç sahibi 5 bin aileye gıda yardımı dağıtıyoruz. Bundan sonrada bu etkinlikler daha da yaygınlaşacağını sizlere mücadele ediyorum. Çocuklar ve sizlerin etkinliklere yoğun bir ilgisi var bizde bu ilgiye kayıtsız kalmayıp bu işi daha da ileri götürerek önümüzde ki yıllarda sizleri eğlenmenizi sağlayacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5 haziran dunya cevre gunu kapsaminda yuruyus duzenlendi AgxUsd7E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yürüyüş düzenlendi

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde, çocuklara çevre bilincini aşılamak ve çevrenin korunmasının önemine dikkat çekmek amacıyla Fener Bölgesi’nde yürüyüş gerçekleştirildi.

Okul bando takımının eşlik ettiği etkinlikte öğrenciler, çevreye duyarlılık mesajları içeren dövizlerle yürüdü. Renkli görüntülere sahne olan programda, öğrencilerin hazırladığı dövizler Dünya Çevre Günü’nün anlam ve önemini yansıttı. Etkinlik boyunca çevrenin korunması, temiz bir çevre bilincinin küçük yaşlarda kazandırılması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakılması konularına vurgu yapıldı.

Katılımcılar, çevre konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan yürüyüşün ardından etkinliği tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin