Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2021 10:07 tarihinde yayınlandı
0

Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Kurban Bayramı dolayısıyla ülkemizin birliği ve bütünlüğü ile aziz milletimizin huzur ve güvenliği için şehadet makamına erişen kahraman şehitlerimizin aileleri ile gazileri evlerinde ziyaret etti.

Şehit Coşkun İşleyen’in ailesi Münevver ve Rüştü İsmail İşleyen’i, Şehit Şaban Karadayı’nın annesi Müntaze Kabadayı’yı’, Muharip Kıbrıs Gazisi Gazi Şaban Arslan ve ailesi  ile Malül Gazi Niyazi Kapucu ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vali Fuat Gürel ve Özlem Aras Gürel ailelerin Kurban Bayramını kutladı.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Bayramların bayram tadında geçmesini en çok şehitlere borçlu olduğumuzu ifade eden Vali Gürel, “Şehitlerimiz Vatanları için canlarından vazgeçtiler, onlar bu ülkenin toprağına aynı zamanda her birimizin kalplerine teker teker defin edildi. Onlara ve siz değerli emanetlerine ne yapılsa yine de bir şey yaptık diyemeyiz. Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kıymetli şehit ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin Kurban Bayramlarını kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.” diye konuştu.

Şehit ve Gazi aileleri ise Vali Fuat Gürel ve Özlem Aras Gürel’in ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade ederek teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Vali Fuat Gürel ve Özlem Aras Gürel’e, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
08 Mayıs, 2026 10:42 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’de yerel yönetimlerle istişare toplantısı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya başkanlık eden AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, yerel yönetim çalışmalarının ele alındığını belirterek, vatandaş odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Başkan Salt, yaptığı açıklamada, “Milletle bütünleşen yerel yönetimler vizyonumuz doğrultusunda; milletimizin istekleri ve beklentilerini esas alan eser ve hizmet siyasetimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İl Genel Meclisi Başkanımız ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantıda şehirlerin ihtiyaçları, devam eden yatırımlar ile vatandaşların talep ve beklentilerinin değerlendirildiğini aktaran Salt, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunulduğunu kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin