blank
Yusuf Korkmaz tarafından
15 Temmuz, 2024 14:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şehit Mezarlığında Keçiler Otluyor

Karabük'ün 5000 Evler bölgesinde bulunan mezarlıklar ile Şehitlerin Mezarlığında keçilerin otlamaya başlaması bölge halkının tepkisini çekti. Bir çok vatandaş şehitlerin ve diğer mezarlıklarda yatanların ruhuna saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi.  Yaşanan bu olay  mezarlık alanının bakımının ve denetiminin önemini bir kez daha gündeme getirirken, yetkililerin bu durum  bir an önce harekete geçmesi gerektiği vurgulandı.  Bu tür manzaraların yaşanmasının kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar, şehitlerin anısına ve mezarlık alanının kutsallığına daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. Olayın ardından yetkililerin bir an önce harekete geçmesi ve mezarlık alanının düzenli olarak kontrol edilmesi çağrıları yapılırken,  Keçilerin mezarlıkta dolaşmasıyla ilgili gerekli tedbirlerin bir an önce alınması gerektiği ifade edildi. Haber videosu için TIKLAYINIZ!
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin