Düzce(İHA) – Düzce kent merkezinde öğlen saatlerinde yağan dolu tesirli oldu. Kimi vatandaşlar dolu yağışından başlarına karton koyarak korunmaya çalıştı.
Düzce kent merkezinde öğlen saatlerinde başlayan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Apansız bastıran ve yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışında kaldırımlar ve çatılar beyaza büründü. Yağış sırasında birtakım vatandaşlar, kendilerini inançlı bölgelere attı. Kimi esnaf ise dışarı çıkarttığı eserlerini toplama telaşına kapıldı. Doluya sokakta yakalanan birtakım vatandaşlar da başlarına kartonlar koyarak korunmaya çalıştı.
Meteorolojinin iddialarına nazaran bugün Düzce ve etrafında yer yer kuvvetli sağanak yağışlar tesirli olacak. Meteoroloji tarafından yapılan ikazda, Düzceli vatandaşların yağış anında ani sel, su taşkınları, lokal dolu yağışı, yıldırım düşmesi ve trafikte yaşanabilecek aksaklıklara karşı dikkatli ve önlemli olmaları istendi.


Şehir merkezinde dolu yağışı etkili oldu
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

